Cine suntem ?

DACONT CONSULT detine capital integral romanesc si are ca obiect de activitate “Activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal ” – cod CAEN 6920. , fiind membru al Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) .

Sub numele DACONT CONSULT veti regasi o echipa de specialisti cu experienta relevanta, dornici si pregatiti sa vina in intampinarea diverselor situatii cu care va confruntati, prin oferirea unor solutii individualizate. Cresterea succesului si a performantei afacerii pe care o conduceti, este obiectivul si finalitatea serviciilor oferite de noi.

Ce oferim ?

Oferim intotdeuna numai servicii de calitate. Cu ajutorul specialistilor nostri veti beneficia de servicii de contabilitate, de salarizare si de personal, de consultanta fiscala, si consultanta in afaceri.

Cand ?

Permanent – avem contact cu problemele clientilor nostri, probleme pe care le anticipam si le rezolvam cu promptitudine.

Cum ?

Ne focusam intotdeauna pe finalitatea serviciilor noastre, astfel incat sa asiguram un parteneriat de nadejde, la un standard inalt de performanta si profesionalism.

De ce ?

Dorim sa ne mentinem lideri in randul companiilor romanesti de contabilitate, prin incheierea unor parteneriate stabile cu clientii nostri, mentinute prin grija cu care tratam fiecare client si prin serviciile oferite. Scopul serviciilor noastre este acela de a-i sprijini pe clientii nostri in a construi afaceri performante.

Dorim sa construim si sa mentinem relatii stabile si profitabile cu clientii si partenerii nostri.